Er zijn diverse soorten behandelingen die ik toepas in mijn praktijk:

  • Ontspannende voetreflexmassage
  • Therapeutische voetreflexbehandeling
  • De Balans behandeling
  • Zwangerschapsreflexologie
  • Reflexologie bij kinderen
  • Shiatsu 

Alle behandelingen zijn gericht om op eigen kracht het lichaam aan het werk te zetten om te activeren en te stimuleren. Soms is het alleen maar nodig dat het lichaam even in rust komt zodat hij zich kan richten op andere zaken. Denk hierbij aan het spijsverteringsstelsel wat pas echt actief gaat opruimen als er volledige rust is in het lijf.

Mijn behandelingen zijn voor jong en oud en 100% veilig.

Ontspannende voetreflexmassage:
Veel klachten komen voort uit stress, via een ontspannende voetreflexmassage, ontspan je waardoor je het lichaam een kleine reset geeft.
Ik vind het een bijzondere manier van behandelen omdat je meestal met een klacht bij een therapeut komt maar deze behandeling is echt voor het onderhouden van je lichaam.
Als je regelmatig voor een ontspannende reflexbehandeling komt dan zal er een vertrouwensband ontstaan dus je lichaam en de therapeut, die leert dan de signalen op te pakken van het lichaam waardoor je sneller bij aankomende klachten terecht komt.

Therapeutische voetreflexbehandeling:
Als je met een klacht bij mij als therapeut komt dan zullen we samen een behandelplan opstellen. Waar komen je klachten vandaan? Wat probeert je lichaam jou te vertellen of te vragen.
Door een aantal behandelingen te plannen zullen we het lichaam dat extra zetje geven in de juiste richting.

De balansbehandeling:
Wil je hand in hand gaan met je lichaam dan zullen we verschillende factoren samen moeten komen. Je kan het lichaam ondersteunen met een vorm van therapie maar soms heb je meer nodig.
Een mindset, beweging of een doel. Bij de balansbehandeling brengen we verschillende facetten samen. Als rode draad blijft het lichaamswerk aanwezig.

Zwangerschapsreflexologie: 
Tijdens deze mooie fase van het leven van een vrouw kan je meestal wel wat ondersteuning gebruiken. Ookal zijn er geen klachten aanwezig dan is deze vorm van therapie nog een cadeautje voor jezelf en voor je baby.
Mocht je wel ondersteuning kunnen gebruiken dan is dit de meest veilige manier om te ondersteunen bij een zwangerschap.
Als het einde nadert zullen we regelmatig een behandeling inboeken om te landen en hopelijk de bevalling in te kunnen zetten.

Reflexologie bij kinderen:
Deze vorm van lichaamswerk is perfect bij kinderen,zelfs de kleine. Ik heb hier veel studie uren in zitten en het is 100% veilig.
Tevens is het leuk om als ouder toe te passen.
Kinderen reageren er geweldig voor, bij welke hulpvraag er ook is.

Shiatsu:
Deze vorm van therapie sluit het beste aan bij mijn werk als reflextherapeut. Door het hele lichaam lopen energie banen en door middel van shiatsu kan je dit omzetten,activeren of balanceren.
Ook deze vorm van therapie is voor jong en oud.
Ik be zelf zo enthousiast hierover omdat het echt meetbaar is. Ik heb mijzelf de afgelopen jaren ontwikkeld op het gebied van meridianen alleen de kennis hierin is inmens groot.

Om die reden specialiseer ik mijzelf in de Namikoshi stijl, hierbij werk je ook op de spieren en het skelet.