Wil jij relaxed bevallen vanuit regie?

Dit programma wordt landelijk aangeboden voor verschillende RBVR coaches. Veelal zullen ouders die aanmelden die voor het eerst een kindje krijgen.

Aangezien het de eerste keer is wil je goed voorbereid zijn en alles van de hoed en de rand weten.

Maar wat als het nou niet de eerste keer is en je weet dat geboorte niet altijd vanzelfsprekend is. Wellicht heb je meerdere miskramen gehad of een lang traject voordat je een positieve test in handen had. Of heb je echt aan de andere kant van de weegschaal gestaan en weet je hoe het is om een kindje te verliezen. Ben je het vertrouwen kwijt en weet je niet hoe je deze zwangerschap nog 35 weken moet volhouden.

Ik ben relaxed bevallen vanuit regie coach maar met mijn eigen ervaringen heb ik het programma zo gemaakt voor ouders waar het dus niet vanzelfsprekend is. Vanuit mijn eigen ervaring als moeder van een stilgeboren dochter en een miskraam heb ik in jouw schoenen gestaan. Vertrouwen was er niet maar mijn lichaam was wel weer een nieuw kindje aan het laten groeien in mijn buik. Ik ben begonnen met wat ik wel wist vanuit de praktijk en heb mijn eigen methodes toegepast om dit kindje in mijn buik te krijgen maar hoe ging ik ervoor zorgen dat dit kindje ook bleef?
Ik nam de regie weer terug door te leren en kleine stapjes te nemen maar ook was er ruimte voor het verlies wat mijn lichaam toch ook had gekend.

Wil jij je tweede, derde of misschien wel vierde bevalling een helende ervaring laten zijn volg dan bij mij de cursus " Relaxed bevallen vanuit regie"

  • Live cursus is vanaf 20 weken te volgen maar in mijn praktijk biedt ik ook een voortraject aan om door die spannende 20 weken heen te komen
  • 4 lesavonden in 4 weken van 2,5 uur
  • Geeft je alle kennis om weer regie te krijgen over je eigen lichaam en naderende bevalling.
  • Ook krijgen jullie hypnobirthing tools, adem- en ontspannigstechnieken, mindset- en mindful oefeningen.

Neem contact op met mij op voor de mogelijkheden die ik biedt voor aanvang van de cursus, denk hierbij aan coaching-sessies, lichamsoefeningen en contact maken met het kindje in de buik.

Wil jij het vertrouwen terug krijgen om te bevallen vanuit regie?

Coaching tijdens eerste 20 weken en pre conceptie

Als je de keuze maakt om weer zwanger te worden na een miskraam of stilgeboorte gaat er heel veel gebeuren in het lichaam.
Contact maken met jezelf en met je ongeboren kindje is dan niet iets wat vanzelfsprekend is.

Boek een consult voor coaching, oefeningen en visualisatieopdrachten.
Live mogelijk of via Zoom en tevens zijn er losse video's beschikbaar.

Ondersteuning na stilgeboorte

Na een stilgeboorte is het niet te bedenken dat er weer een moment komt dat er wel een levend kindje in je armen ligt. Het verlangen is des te groter. Ben je weer zwanger na een stilgeboren kindje neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Belangrijk is om weer in contact te komen met je eigen lichaam en dat van je kindje maar altijd met ruimte daarin voor de rouw van het stilgeboren baby'tje