Take care of your body

  • 15016 comments
take care

 

Ik kan je heel veel voorbeelden geven waarom Lichaamstherapie zo effectief is. Om er maar een paar te noemen, stress zal minder worden, je zal beter slapen, beter naar de wc gaan, toxische stoffen zullen sneller afvoeren.
Maar heb je er wel eens over na gedacht dat als je regelmatig bezig bent met je lichaam je ook signalen zult herkennen.

Als jij door een behandelaar regelmatig een behandeling krijgt dan zal een goede therapeut opvangen wat een lichaam probeert te vertellen.

Je baby ondersteunen al vanuit de buik?

  • 549859 comments
Bij jannetje, voetjes

Kijk deze kleine voetjes! Wist je dat je deze hele kleine voetjes al kan ondersteunen? Je kan je baby al helpen terwijl hij veilig in de buik zit met een voetreflex behandeling. Er komen steeds meer onderzoeken dat je een op een dingen overgeeft aan je baby terwijl hij in de buik zit. Denk hierbij een stresshormonen maar ook gedachtes en tekorten in voedingsstoffen. Zelfs het DNA van zn kleintje kan hierdoor veranderen. Gelukkig weten we hier steeds meer over zodat je er op kan inspelen. Mijn advies is om je zo veel mogelijk te laten behandelen tijdens je zwangerschap.

Je kind in balans?

kind, HSP, in balans, Bij jannetje

Mijn meest favoriete doelgroep zijn toch de allerkleinste onder ons. Ben al heel wat maanden bezig om hierin stappen te nemen en het begint eindelijk vormen aan te nemen. Dat is zo cool aan werken met je lichaam, het is voor jong en oud. Maar zeker bij kinderen werkt het geweldig. Zo mooi om te zien als een lijfje aan het werk wordt gezet en je zoon of dochter zich ook comfortabel voelt hierin.
Wil je weten hoe je lichaamswerk kan inzetten voor je kind?